Algemene Samenwerking met de LKvV

De Landelijke Kamer van Verenigingen heeft intensief contact met de bestuurders van de lidverenigingen en de Plaatselijke Kamer van Verenigingen (PKvV’s). Dit zijn allen ambitieuze studenten, veelal in de eindfase van hun studie. De LKvV biedt hen handvatten om het optimale uit hun bestuursjaar te kunnen halen en zich te ontwikkelen naast hun studie.

De LKvV biedt u de mogelijkheid om in contact te komen met deze ambitieuze studenten, bijvoorbeeld voor uw zoektocht naar potentiële werknemers van uw bedrijf, die meer zijn dan alleen een mooie cijferlijst. Tevens zijn studentenverenigingen en hun bestuurders heel interessante potentiële klanten voor uw bedrijf.

U kunt op diverse manieren in contact komen met de achterban van de LKvV. Zo bieden wij een banner aan op de homepage van de LKvV-website alsook op de ‘Word lid!’-website. Daarnaast versturen wij nieuwsbrieven naar onze achterban en reünisten. Het is ook mogelijk om een direct mailing te versturen, volledig naar uw eigen invulling. Daarnaast kan u een bericht aanleveren voor onze sociale media: Facebook, Instagram en Twitter. Tenslotte is het altijd mogelijk om in overleg te kijken naar andere vormen van samenwerking.

Elk jaar organiseert de LKvV informatieve congressen voor haar achterban. Wellicht kunt u workshops aanbieden op één van deze congressen of u kunt een advertentie van uw bedrijf in een programmaboekje plaatsen. Voor meer informatie over de congressen, klik hier.

Wij bieden u graag een op maat gemaakt pakket aan zodat u uw doelgroep optimaal kunt bereiken. Wij staan hierbij altijd open voor alternatieve en vernieuwende samenwerkingsmogelijkheden. Voor meer informatie en een nader gesprek kunt u contact opnemen via praeses@lkvv.nl / vicepraeses@lkvv.nl of via 030 230 42 98.