Zakelijk

De Landelijke Kamer van Verenigingen vertegenwoordigt 45.000 verenigingsstudenten uit het hele land. Wanneer u of uw bedrijf geïnteresseerd is in het bereiken van deze diverse groep studenten van de universiteiten en hogescholen, dan kunt u contact met ons opnemen om vrijblijvende informatie te ontvangen over de verschillende samenwerkingsmogelijkheden.

Een algemene samenwerking kan in de vorm zijn van advertentieruimte in een van onze nieuwsbrieven, een van onze congresboekjes of via direct mailings. Daarnaast zijn wij erg actief op sociale media en is het mogelijk om berichten of banners te plaatsen op onze website. Via de LKvV kunt u een grote groep ambitieuze studenten bereiken.

Daarnaast is het mogelijk om fysiek in contact te komen de bestuurders van studentenverenigingen tijdens een van de congressen die de LKvV jaarlijks organiseert.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over een samenwerking met de LKvV? Neem dan gerust contact met ons op. In een gesprek kunnen we bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. De LKvV staat altijd open voor vernieuwende vormen van samenwerking.


    Eize Atzema                                         Patrick Dekker
    praeses@lkvv.nl                                  quaestor@lkvv.nl