Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Sociëteitsdag

januari 12 @ 11:00 - 18:00

€15

Op vrijdag 12 januari zal de Sociëteitsdag 2018 plaatsvinden. De Sociëteitsdag is een jaarlijks terugkerend congres van de LKvV dat speciaal bedoeld is voor bestuurders en commissieleden die verantwoordelijk zijn voor het reilen en zeilen van de sociëteit, het biercontract en de eettafel. Door middel van workshops krijgen de deelnemers handvatten aangeboden, om zo hun functie binnen de sociëteit nog beter uit te kunnen voeren.

Dit jaar is onze gastheer Heineken bij de Heineken Experience te Amsterdam.

De inschrijvingen voor dit congres zijn nu geopend; inschrijven is mogelijk tot en met 20 december. Vol is vol!

 

Op de Sociëteitsdag 2018 is het mogelijk om de volgende workshops te volgen:

  • STIVA – Verantwoord alcoholconsumptie staat bij de LKvV hoog in het vaandel. De LKvV werkt op dit onderwerp nauw samen Stichting Verantwoord Alcoholconsumptie (STIVA), bekend van de BOB campagne en het aanspreekpunt voor alle zaken in het kader van het thema alcohol en samenleving. STIVA geeft een workshop met als thema ‘Verantwoorde alcoholconsumptie’.
  • De brandweer van Amsterdam-Ameland – Een brand overkomt mij niet, tenminste… dat denk je misschien? Onderzoek wijst uit dat veel studentenhuizen en – verenigingen niet brandveilig zijn. Met eenvoudige maatregelen en middelen kan je je omgeving een stuk brandveiliger maken. En als er dan toch brand uitbreekt, zorg dan dat je in ieder geval weet wat je moet doen. Tijdens de workshop onderzoeken we samen hoe je een vereniging brandveilig kunt besturen en geven we je praktische brandveiligheidstips. Indien je nu al vragen hebt over brandveiligheid, dan kun je terecht op https://www.brandweer.nl/brandveiligheid. Voor nu wensen we jullie brandveilige feestdagen en tot 12 januari!
  • Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) – Uitgaan in Nederland is meestal gezellig en veilig, maar helaas komen overlast en geweld ook voor. Studentenverenigingen hebben ook te maken met overlast en agressief gedrag van hun leden. Waar komt dit gedrag vandaan? En vooral: wat doe je eraan? Marjolijn Hest, adviseur Veilig Uitgaan bij het CCV, vertelt over de oorzaken van geweld en overlast en innovaties om deze problemen terug te dringen. Discussieer mee over een succesvolle aanpak.
  • Heineken – De gastheer van de Sociëteitsdag speelt in op de vergroening van studentenverenigingen en geeft handvatten en tips.

Gegevens

Datum:
januari 12
Tijd:
11:00 - 18:00
Kosten:
€15

Locatie

Heineken Experience
Stadhouderskade 78
Amsterdam, Nederland

Organisator

Job van Esser & Nina Verhoeven