Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Introductieweken Congres

mei 25 @ 11:00 - 18:00

€15

Het Introductieweken Congres vindt plaats op vrijdag 25 mei 2018 te Gouda @ Mandeville Academy. Het congres bestaat uit twee delen, die parallel zullen verlopen. Het ene deel bestaat uit workshops over de werving van nieuwe leden, de positionering en het imagobeheer van de vereniging. Hierbij worden verschillende ondersteunende communicatie- en marketingtechnieken behandeld in verschillende workshops. Ben jij verantwoordelijk voor het werven van nieuwe leden tijdens jullie stadsintroductie? (UIT, Kick-In, Eurekaweek, El Cid, INKOM, etc.) Houd dan goed in de gaten welke workshops zullen worden aangekondigd voor dit deel!

In het andere deel wordt aandacht besteed aan de kennismakingstijden. Er worden handvatten met betrekking tot (medische) veiligheid en groepsvorming aangeboden, door middel van verschillende workshops. Ben jij verantwoordelijk voor het organiseren van de kennismakingstijd/introductieperiode bij jouw vereniging? Houd dan goed in de gaten welke workshops zullen worden aangekondigd voor dit deel!

Deelname aan dit congres kost 15 euro, inschrijven is mogelijk t/m woensdag 16 mei.

Ben jij verantwoordelijk voor het werven van nieuwe leden tijdens jullie stadsintroductie? (UIT, Kick-In, Eurekaweek, El Cid, OWee, AID etc.)

Kies dan uit onderstaande workshops en meld je hieronder aan:

Pockies: het bedrijf achter de enige echte boxershort mét zakken weet als geen ander hoe je je producten het allerbeste kan aanbieden aan de markt. Het verhaal achter het product is zeker zo belangrijk als het product zelf. Speciaal voor het Introductieweken Congres passen ze de manier van storytelling aan op studentenverenigingen en geven ze je handvaten om je vereniging even goed op de markt te kunnen zetten als Pockies!

Koen van Limbergen: social media expert bij de TU Delft en oud-lid; Koen van Limbergen weet precies hoe een studentenvereniging zich moet profileren op social media om zo nieuwe leden binnen te halen. Tijdens deze workshop krijg je concrete voorbeelden aangereikt op het gebied van social media en leer je de vereniging goed te presenteren op sociale platformen.

Qompas: met nauwe banden met scholieren én studenten weet Qompas als geen ander hoe je het beste je diensten en producten aan deze doelgroep aan moet bieden. Leer tijdens deze workshop je eigen vereniging aanprijzen in een korte pitch en haal die nieuwe leden binnen!

Ben jij verantwoordelijk voor de organisatie van de introductieperiode/ kennismakingstijd bij jouw vereniging?

Kies dan uit onderstaande workshops en meld je hieronder aan:

Fijbes Trainingen: naast het bijbrengen van mores en tradities draait de kennismakingstijd vooral om de groepsvorming van de nieuwe lichting. Tijdens de workshop van Peter Fijbes staat deze groepsvorming centraal. Hoe pak je dit het beste aan en hoe smeed je een hechte band? Peter Fijbes legt het uit.

Sander Dalenberg: op het gebied van initiatieprocessen is overste Sander Dalenberg dé expert van dit moment. Afgelopen jaren hervormde hij de kennismakingstijd van de Koninklijke Militaire Academie, de Co-Tijd, en schreef hier ook zijn proefschrift over. Dalenberg neemt je mee in een intensieve training om jouw kennismakingstijd te perfectioneren en te hervormen waar nodig.

Het Rode Kruis: weet jij hoe je een verband moet aanleggen? Wat aspirant-leden moeten eten om voldoende energie te behouden? Wat je moet doen bij ongelukken? Het Rode Kruis geeft je vele tips om de kennismakingstijd veilig te laten verlopen.

Gegevens

Datum:
mei 25
Tijd:
11:00 - 18:00
Kosten:
€15
Evenement Categorie:

Locatie

Mandeville Academy
Westhaven 12
Gouda, 2801PH
+ Google Maps