Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Introductieweken Congres

22 mei 2018 @ 11:30 - 25 mei 2018 @ 18:00

€15

Het Introductieweken Congres vindt plaats op woensdag 22 mei 2019 bij Nyenrode te Breukelen. Het congres bestaat uit twee delen, die parallel zullen verlopen. Het ene deel bestaat uit workshops over de werving van nieuwe leden, de positionering en het imagobeheer van de vereniging. Hierbij worden verschillende ondersteunende communicatie- en marketingtechnieken behandeld in verschillende workshops. Ben jij verantwoordelijk voor het werven van nieuwe leden tijdens jullie stadsintroductie (UIT, Kick-In, Eurekaweek, El Cid, INKOM, etc.)? Houd dan goed in de gaten welke workshops zullen worden aangekondigd voor dit deel!

In het andere deel wordt aandacht besteed aan de kennismakingstijden. Er worden handvatten met betrekking tot (medische) veiligheid en groepsvorming aangeboden, door middel van verschillende workshops. Ben jij verantwoordelijk voor het organiseren van de kennismakingstijd/introductieperiode bij jouw vereniging? Houd dan goed in de gaten welke workshops zullen worden aangekondigd voor dit deel!

Deelname aan dit congres kost 15 euro, inschrijven is mogelijk t/m woensdag 16 mei.

Ben jij verantwoordelijk voor het werven van nieuwe leden tijdens jullie stadsintroductie? (UIT, Kick-In, Eurekaweek, El Cid, OWee, AID etc.)

Ben jij verantwoordelijk voor de organisatie van de introductieperiode/ kennismakingstijd bij jouw vereniging?

Gegevens

Begin:
22 mei 2018 @ 11:30
Einde:
25 mei 2018 @ 18:00
Kosten:
€15
Evenement Categorie:

Locatie

Nyenrode