Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Financieel Congres

8 december 2020 @ 13:00 - 16:30

Gratis

Ook dit jaar organiseert de Landelijke Kamer van Verenigingen het Financieel Congres. Dit congres wordt georganiseerd voor verenigingsbestuurders met een financiële functie en voor leden van acquisitie- en financiële commissies. De acquisitieworkshops zullen vooral gaan over relatiemanagement en het werven van (nieuwe) sponsoren, en worden dit jaar door Qompas en de Landelijke Kamer van Reünistenverenigingen (LKvR) verzorgd. Het financiële gedeelte focust op onderwerpen als de boekhouding en belastingen. Dit jaar wordt dit verzorgd door KPMG en EY. Als deelnemer volg je twee workshops van ongeveer vijf kwartier.

Het Financieel Congres 2020 vindt plaats op 8 december. Door COVID-19 zal dit congres dit jaar volledig online zijn. Alle deelnemers zullen een Microsoft Teams link ontvangen waardoor zij aan het congres kunnen deelnemen. Doordat het online zal plaatsvinden, is het congres dit jaar kosteloos!

Inschrijven is mogelijk tot en met 20 november 2019 via deze link:

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=rehf1vVdBUeV2bjik1h1tYetDDxwjoNGupYzRnuA-75UNEZUQjlYTEkwTjhGVVM0Q09IV0NUMVM0Si4u

OM JE INSCHRIJVING TE VOLTOOIEN DIENT U UW CURRICULUM VITAE (CV) OP TE STUREN NAAR VICEPRAESES@LKVV.NL