Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Financieel Congres

7 november 2018 @ 11:00 - 17:00

€15

Het Financieel Congres wordt jaarlijks georganiseerd om verenigingsbestuurders met een financiële verantwoordelijkheid en commissieleden die verantwoordelijk zijn voor het acquisitiebeleid en relatiemanagement van hun vereniging, handvatten te bieden zodat hun jaar zo succesvol mogelijk wordt en de vereniging financieel gezond blijft. 

Een studentenvereniging financieel gezond krijgen én houden, brengt namelijk een grote verantwoordelijkheid en een mooie uitdaging met zich mee. Je kunt een studentenvereniging namelijk vergelijken met een groot bedrijf. Er gaan grote bedragen in om. Overeenkomsten, begrotingen en realisaties moeten nauwkeurig worden opgesteld en de bestuurders dragen een grote financiële verantwoordelijkheid. Door middel van het Financieel Congres helpt de LKvV bestuurders en commissieleden met allerlei financiële vraagstukken, zodat ze veel kunnen leren en oppakken binnen hun functie, werkzaamheden goed uitvoeren en een toegevoegde waarde zijn voor hun vereniging.

Het Financieel Congres vindt dit jaar plaats op woensdag 7 november 2018.  Het evenement wordt wederom gehouden op het hoofdkantoor van AEGON in Den Haag. Tijdens de verschillende workshops van onder andere Deloitte, Qompas, Sponsit en Davilex krijgen de bestuurders en commissieleden de kans om actief om te gaan met financiële onderwerpen en hun vragen te laten beantwoorden door andere verenigingsbestuurders en professionals. De workshops hebben ofwel een financiële invalshoek of zijn meer gericht op acquisitie. De financiële workshops gaan over klantgerichtheid:  hoe je meer omzet kan genereren en boekhoudkundige tips & tricks. De acquisitie workshops gaan over het binden van nieuwe sponsors en het opbouwen van een duurzame relatie. Daarnaast vormen de lunch en de borrel aan het einde van de dag ideale momenten om in direct contact te komen met andere bestuurders en commissieleden, professionals en de Landelijke Kamer van Verenigingen.

Inschrijven voor dit congres is mogelijk tot en met dinsdag 24 oktober 2018.

 

(Om je in te schrijven voor dit congres dien je ingelogd te zijn op de website!)

 

 

 

Gegevens

Datum:
7 november 2018
Tijd:
11:00 - 17:00
Kosten:
€15

Locatie

AEGON
Aegonplein 50
Den Haag, Zuid-Holland 2591 TV Nederland
+ Google Maps
Website:
www.aegon.nl