Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Conferentie ‘Studentenverenigingen 2025′

8 juni 2018 @ 10:00 - 17:00

Op 27 mei 2016 is de conferentie ‘Studentenverenigingen 2025’ georganiseerd in de Eerste Kamer der Staten-Generaal. Op deze conferentie zijn uitdagingen voor studentenverenigingen vastgesteld die onder andere voortkomen uit het veranderend studieklimaat. In het overdrachtsdocument op het Extranet worden deze uitdagingen toegelicht. Het idee is om deze uitdagingen niet uit de weg te gaan, zodat verenigingen goed voorbereid zijn op de toekomst en hun toegevoegde waarde kunnen behouden.

Op 8 juni 2018 vindt de volgende editie plaats. Dit jaar gaan we kijken naar concrete oplossingen en mogelijkheden tot implementatie voor de eerder gestelde uitdagingen. De dag wordt georganiseerd door de LKvV, in samenwerking met Pieter Duisenberg (Voorzitter VSNU), Jan Anthonie Bruijn (Eerste Kamer VVD) en Jasper van Ouwerkerk (McKinsey & Company). Bij de dag zullen CEO’s en bestuurders uit de publieke sector aanwezig zijn, die samen met verenigingsbestuurders op zoek gaan naar concrete oplossingen voor de uitdagingen van studentenverenigingen.

De dag is bedoeld voor alle Praesides van onze lidverenigingen en hun opvolgers. Inschrijven kan tot en met 1 juni en deelname is gratis.

Gegevens

Datum:
8 juni 2018
Tijd:
10:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Locatie

Eerste Kamer der Staten-Generaal te Den Haag
Binnenhof 21-23
Den Haag,
+ Google Maps
Website:
https://www.eerstekamer.nl/home