Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Sociëteitsdag

februari 10 @ 11:30 - 18:00

€15

Op vrijdag 10 februari zal de Sociëteitsdag 2017 plaatsvinden. De Sociëteitsdag is een jaarlijkse dag, georganiseerd door de LKvV, die speciaal bedoeld is voor bestuurders en commissieleden die verantwoordelijk zijn voor het reilen en zeilen van de sociëteit, het biercontract en de eettafel. Afgelopen jaar stond het congres in het teken van verantwoord alcohol schenken, voedselveiligheid en (brand)veiligheid. Door middel van workshops kregen de deelnemers handvatten aangeboden, om zo hun functie binnen de sociëteit nog beter te kunnen uitvoeren.

Dit jaar wordt de Sociëteitsdag georganiseerd bij de Brandweerkazerne in Vlaardingen. De inschrijvingen voor dit congres zijn nu geopend en dit is tot en met 3 februari mogelijk.

Op deze dag is het mogelijk om de volgende workshops te volgen:

  • Verantwoord alcoholconsumptie staat bij de LKvV hoog in het vaandel. De LKvV werkt op dit onderwerp nauw samen Stichting Verantwoord Alcoholconsumptie (STIVA). STIVA is sinds 1980 namens de alcoholbranche het aanspreekpunt voor alle zaken in het kader van het thema alcohol en samenleving. STIVA geeft een workshop met als thema ‘Verantwoorde alcoholconsumptie’.
  • Brandweermannen van de Brandweer Amsterdam-Amstelland en Rotterdam-Rijnmond komen dit jaar een workshop verzorgen over brand op de sociëteit, brandveiligheidsmaatregelen en de risico’s die studentenverenigingen kunnen lopen.
  • Tenslotte geeft het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) ook een workshop op Sociëteitsdag 2017. Marjolijn van Hest, adviseur Veilig Uitgaan bij het CCV, vertelt daarin over de oorzaken van geweld en overlast en de innovaties uit binnen- en buitenland om deze problemen terug te dringen.

Gegevens

Datum:
februari 10
Tijd:
11:30 - 18:00
Kosten:
€15

Locatie

Nog onbekend
Nederland

Organisator

Myrna Reinhard & Hidde Berg