Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Introductieweken Congres

mei 25 @ 11:00 - 18:00

€15

Evenement Navigatie

Het Introductieweken Congres vindt plaats op vrijdag 25 mei 2018 te Gouda @ Mandeville Academy. Het congres bestaat uit twee delen, die parallel zullen verlopen. Het ene deel bestaat uit workshops over de werving van nieuwe leden, de positionering en het imagobeheer van de vereniging. Hierbij worden verschillende ondersteunende communicatie- en marketingtechnieken behandeld in verschillende workshops. Ben jij verantwoordelijk voor het werven van nieuwe leden tijdens jullie stadsintroductie? (UIT, Kick-In, Eurekaweek, El Cid, INKOM, etc.) Houd dan goed in de gaten welke workshops zullen worden aangekondigd voor dit deel!

In het andere deel wordt aandacht besteed aan de kennismakingstijden. Er worden handvatten met betrekking tot (medische) veiligheid en groepsvorming aangeboden, door middel van verschillende workshops. Ben jij verantwoordelijk voor het organiseren van de kennismakingstijd/introductieperiode bij jouw vereniging? Houd dan goed in de gaten welke workshops zullen worden aangekondigd voor dit deel!

Deelname aan dit congres kost 15 euro, inschrijven is mogelijk t/m 11 mei.

Ben jij verantwoordelijk voor het werven van nieuwe leden tijdens jullie stadsintroductie? (UIT, Kick-In, Eurekaweek, El Cid, OWee, AID etc.)

Kies dan uit onderstaande workshops en meld je hieronder aan:

Workshops worden t.z.t. bekendgemaakt en hier gepubliceerd

Ben jij verantwoordelijk voor de organisatie van de introductieperiode/ kennismakingstijd bij jouw vereniging?

Kies dan uit onderstaande workshops en meld je hieronder aan:

Workshops worden t.z.t. bekendgemaakt en hier gepubliceerd

Gegevens

Datum:
mei 25
Tijd:
11:00 - 18:00
Kosten:
€15
Evenement Categorie:

Locatie

Mandeville Academy
Westhaven 12
Gouda, 2801PH
+ Google Maps