Laden Evenementen

« Alle Evenementen

BOM-weekend

september 23 @ 11:00 - september 24 @ 16:00

€95

Jaarlijks vindt rond het laatste weekend van september het Beleid, Organisatie & Management weekend (BOM-weekend) plaats. Tijdens het BOM-weekend worden ongeveer 200 verenigingsbestuurders in de gelegenheid gesteld workshops te volgen, contacten te leggen met andere besturen en informatie uit te wisselen. Tijdens het congres wordt bestuurders handvatten geboden voor het aankomende bestuursjaar.

De onderwerpen van de workshops dit jaar staan in het teken van ‘het team’ om ervoor te zorgen dat je zo goed mogelijk als team aan je bestuursjaar begint. De workshops vinden plaats op de zaterdag. Op de zondag vindt een plenaire interactieve workshop/activiteit plaats verzorgd door het Ministerie van Defensie om het teamgevoel binnen je bestuur nog meer naar boven te laten komen!

 

Workshop Qompas

Heb jij nagedacht over wat je wilt meegeven aan jouw leden dit bestuursjaar? De workshop van Qompas heeft als doel jullie als bestuur te helpen met PR, tevreden leden, meer sponsoren, meer (actieve) leden, een betere reputatie en positionering én meer ambassadeurs voor jouw vereniging en het lidmaatschap in het algemeen. Er zal worden gewerkt aan ambassadeurschap voor je vereniging, voor de LKvV en door het hebben over jouw/jullie legacy.

Workshop Mise en Place

Daar krijg je een kleur van! Wil jij nog beter samenwerken met je bestuur? Nog makkelijker aansluiting vinden bij leden en sponsoren? Met DISC heb je een tool in handen om het gedrag van jezelf en anderen beter te begrijpen. Je zet hierdoor jouw talenten beter in en krijgt meer gedaan bij anderen. Als jij alles uit je bestuursjaar wilt halen, dan gaat de workshop DISC van Mise en Place je hiervoor de basis bieden!

Workshop Fijbes – Consultancy & Trainingen

Hoe sneller jouw bestuur als een geoliede machine samenwerkt, hoe beter dat is voor de vereniging, je eigen ervaring en de kwaliteit van je bestuursjaar. In de Crash Course Teamvorming van Fijbes Consultancy & Trainingen krijg je de kennis, tools en tips waarmee jij de teamsamenwerking kan stroomlijnen.  Want heeft iedereen wel de zelfde visie? De zelfde doelen? En welke onderlinge afspraken maak je in je team om zo snel en efficiënt mogelijk te kunnen werken? Ook belangrijk: hoe houd je het gezellig? Aan de hand van Tuckman’s ‘stages of group development’ leer je te herkennen waar jouw team zich bevindt in het groepsvormingsproces én wat jij kan doen om het team op weg te helpen!

De workshops op het BOM-weekend dit jaar zijn als volgt:

– Qompas
– STIVA
– Mise en Place
– Hudson
– Krijvenaar Public Affairs
– Fijbes- Consultancy & Trainingen

 

 

 

 

 

Workshop Krijvenaar Public Affairs

Michiel Krijvenaar zal de workshop ‘lobbyende student?’ verzorgen. Deze workshop wordt aangeraden voor met name bestuursleden van PKvV’s en is gebaseerd op twee vragen: welk politiek momentum ligt in ons bestuursjaar in het verschiet? En, gaan we dat momentum gebruiken om de belangen van onze aangesloten organisaties te behartigen? In anderhalf uur ga je met deze vragen aan de slag op je vrije zaterdagmiddag, alleen voor liefhebbers dus.

Workshop STIVA

STIVA vindt het belangrijk dat consumenten beseffen dat alcoholhoudende drank een product is om met mate van te genieten. Alcoholmisbruik kan op verschillende manieren voorkomen. Zo zijn er volwassen consumenten die te veel of te vaak drinken of op momenten die daar niet geschikt voor zijn. Daarnaast zien wij elke alcoholconsumptie door jongeren onder de 18 jaar als alcoholmisbruik. Wat is jullie alcoholbeleid en hoe ga je hiermee om?

Workshop Hudson

Hudson is een internationaal HR-adviesbureau, gespecialiseerd in Recruitment en Talent Management diensten. Zo helpen we organisaties hun werkomgeving te veranderen en het volle potentieel van hun medewerkers te benutten. Bedrijven die de beste mensen weten aan te trekken, presteren beter. Maar hoe komt een vereniging aan goed gekwalificeerde professionals? En hoe haal je het beste in hen naar boven, zodat zij je vereniging duurzaam versterken?

De inschrijvingen voor het BOM-weekend zijn op dit moment open t/m vrijdag 17 september.

Gegevens

Begin:
september 23 @ 11:00
Einde:
september 24 @ 16:00
Kosten:
€95
Evenement Categorie:
Evenement Tags:

Locatie

De Beukenhof te Biezenmortel